151 – Marko Hoops

Wie ben je? Marko Hoops 49 jaar, vrijgezel. Ik woon samen met mijn twee prachtige kinderen, dochter Gaby (17) en zoon Luka (14).

Wat doe je? 10 jaar geleden ben ik onder de naam Marko Hoops Photography mijn bedrijf gestart, en heb mij volledig gespecialiseerd in professionele woningfotografie & film. 
Ik werk met 15 makelaars, woning-stylistes en architectenbureaus uit de regio samen, maar ook rechtstreeks voor particulieren. Ik streef altijd naar de hoogst kwaliteit, zeg maar ‘Woonmagazine’ waardige beelden. Je krijgt immers nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Als ik mijn huis op de markt zou brengen, zou ik er ook alles uit willen halen! Ik ben altijd op zoek naar de X-factor van een woning, en als ik die niet vind dan creëer ik die met detailopname en sfeerbeelden. Zelfs avondfotografie behoort tot de mogelijkheden die de stijlvolle belichting van woning en tuin perfect weergeeft. En als overtreffende trap een professionele woningfilm. Ik heb een heel druk leven en daarom weinig tijd voor mijzelf. Als het even kan zit ik op het water in mijn eigen boot.

Waar woon je? Wij wonen in Adegeest en kijken uit over de schitterende Papemolen polder.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is mooi gelegen met al het groen, strand, Vlietland en Leiden op fietsafstand. Ik ga vaak het water op om te vissen en van de rust te genieten.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten?Voorschoten is een groen rustpunt in de drukke randstad, ik hoop dat dit zo kan blijven! Waar ik mij wel zorgen om maak is of mijn kinderen later nog een betaalbare woning in Voorschoten kunnen vinden, maar misschien heb ik hier wel aan bijgedragen 🙂
Met dank aan Marko Hoops

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *