158 – Viragini Samadhan

Wie ben je? Viragini Samadhan, ik ben 20 jaar en verliefd op Jasper (25).

Wat doe je? Ik studeer in Utrecht, zit nu in mijn 2e jaar van international business. Ik liep stage in Mexico toen net de Corona de kop op stak. Ik was er pas een paar dagen, moest in quarantaine en ben precies op tijd voor het vliegverbod weer terug in Nederland gekomen. Nu mag ik een alternatieve opdracht in plaats van mijn stage doen. In het vierde jaar zou ik nog en keer op stage kunnen maar dat ga ik later beslissen. In februari ga ik naar Barcelona om een minor te volgen, eenmaal aan het buitenland gesnuffeld te hebben vraagt naar meer! Als studente heb ik natuurlijk ook bijbaantjes: ik ben oppas via een oppascentrale en ik sta bij het brood bij de AH. Ook probeer ik twee keer per week naar de sportschool te gaan, soms samen met Jasper.

Waar woon je? Ik woon tijdelijk bij mijn ouders in Noord Hofland. Als ik uit Barcelona terug ben ga ik een kamer zoeken in Utrecht. In Utrecht ben ik dan dicht bij mijn colleges en studentenvereniging.

Wat vind je van Voorschoten? Ik heb altijd in Voorschoten gewoond en later als ik mij ga settelen zou ik hier ook weer graag in de regio willen wonen. Voorschoten geeft mij een knus en gezellig gevoel. Vooral de Voorstraat is erg leuk en alle voorzieningen zijn hier te vinden.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Voor jongeren en voor starters is het kansloos om in Voorschoten te gaan wonen. De huizenprijzen zijn veel te hoog en voor een betaalbare huurwoning moet je lang ingeschreven staan. Ik zie mijzelf later als ik eenmaal carrière heb gemaakt hier wel graag wonen en een gezinnetje beginnen. Voor jongeren is hier op dit moment alleen het Alettahof maar dit is niet zoveel, er zou wat meer mogen zijn.

Delen

Geef een reactie