166 – Corry vd Meij-Feenstra

Wie ben je? Corry van der Meij-Feenstra, ik ben 63 jaar en getrouwd met Marco (69). Wij hebben twee katten.

Wat doe je? Ik ben eigenaresse van “Marco’s Modestoffen”, aan de van Hogendorpstraat in Wassenaar. Op mijn 19e ben ik bij “Te Mey “, in Voorschoten begonnen met werken. In die tijd was er nog een groot gedeelte van de winkel gevuld met stoffen en naaigarnituur. Samen met Monique van Alphen ben ik op mijn 32ebegonnen in Wassenaar. Later toen Monique kinderen kreeg, ben ik alleen doorgegaan. Alles is hier te vinden op naai gebied. Ook van de quilt lapjes heb ik een groot assortiment. Beneden onder de winkel wordt er naailes gegeven. Wij doen aan maatkleding en kledingreparaties. Wij zijn echt heel veelzijdig. Er komen klanten vanuit de gehele regio. Naaiwinkels zoals deze zijn er niet veel meer te vinden.

Waar woon je? Marco en ik zijn 44 jaar geleden in de Vlietwijk begonnen en wij wonen nu aan de von Weberlaan. Daar is het heerlijk rustig wonen. We hebben alles gelijkvloers en een mooie grote tuin. 

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben natuurlijk de meeste tijd in Wassenaar. In mijn vrije tijd gaan wij graag uit eten in de gezellige Voorstraat of bij restaurant “Allemansgeest”. Als het weer het toelaat gaan wij fietsen in de mooie omgeving. Alles is goed bereikbaar met de fiets. Voorschoten ligt lekker centraal.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik zou de inwoners van Voorschoten graag een tip willen geven: ga eens voor je huis staan en kijk eens naar jouw stoep. Als wij allemaal ons eigen stoepje onkruid vrijhouden en schoon vegen zou Voorschoten een stuk mooier zijn. Je bent ook nog eens lekker buiten en lichamelijk bezig!