Home » 169 – Esther Remmerswaal

169 – Esther Remmerswaal

Wat doe je? Ik ben “Accountmanager Bedrijven” bij de Rabobank Regio Den Haag. Ik heb Voorschoten en Wassenaar in mijn portefeuille. Ik adviseer bedrijven, verenigingen en stichtingen over o.a. financieren en betalingsverkeer. Nu tijdens de Coronacrisis heb ik veel bedrijven geholpen door uitstel op aflossingen te verlenen of aanvullende financiering te verstrekken. In mijn vrije tijd reis ik erg graag. Helaas kan dit nu even niet. Verder ben ik graag aan het fotograferen, op reis maar ook hier in de omgeving is inspiratie genoeg. Ik ben lid van de Fotoclub Voorschoten.

Waar woon je? Ik woon op de Leidseweg noord. Dit is een fijne weg om aan te wonen. Alle huizen hebben een verschillende bouw en ik woon in een gezellige buurt.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben hier geboren en getogen. Voorschoten is een leuk dorp met een heel actief verenigingsleven. We hebben hier ook een grote diversiteit aan ondernemers, waar ik in mijn werk veel mee te maken heb. Mijn favoriete plekje is natuurlijk de Voorstraat met zijn gezellige terrassen en een grote keuze uit goede horeca.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Het is jammer dat er veel leegstand is in het centrum. Wellicht als de Kruispuntkerk bij het multifunctioneel accommodatieplan wordt betrokken krijgen we wat meer toeloop in de Schoolstraat waardoor het voor ondernemers aantrekkelijker wordt om hier te starten. De campagne “Wees loyaal, shop lokaal” ondersteun ik van harte! Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat we de lokale ondernemers steunen en een aantrekkelijk aanbod in Voorschoten houden. 

Ik wil ook nog noemen dat de Rabobank fondsen heeft om verenigingen en stichtingen te ondersteunen: het Rabo Stimuleringsfonds en Rabo Clubsupport. Heel veel mensen weten dit niet terwijl iedere vereniging of stichting die klant is bij de Rabobank hier gebruik van kan maken.