176 – Philip Teunissen

Wie ben je? Philip Teunissen, 40 jaar en getrouwd met Stephanie (35). Wij hebben twee dochters Aivy (3) en Lizza (1).

Wat doe je? Ik ben samen met Michel Zoutenbier eigenaar van APMetselwerken b.v.: Authentiek en Professionele Metselwerken. Ik heb projecten van Rotterdam tot Amsterdam en wij hebben tussen de 30 á 50 man die voor ons werken. We doen voornamelijk al het metsel, voeg en lijmwerk. Het is een zwaar lichamelijk beroep maar je bent vaak lekker buiten aan het werk. Daarnaast ben ik ook erg druk met het inplannen en nalopen van projecten. Mijn vrouw doet de administratie. Met een jong gezin en een drukke baan blijft er weinig vrije tijd over. Ik draai graag zelf muziek, ik heb een draaitafel en DJ-apparatuur waar ik graag even mee uit mijn dak ga. Verder ben ik altijd aan het klussen of sleutelen waar ik ook veel plezier in heb.

Waar woon je? Sinds afgelopen zomer wonen wij aan de professor van de Waalslaan. Ik moest even wennen maar nu hebben we het erg naar ons zin.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben geboren en getogen in Voorschoten. Tot mijn 7e hebben wij aan het Jan van Goyenplantsoen gewoond, daarna naar de Wielewaal verhuisd. Voorschoten is veilig, prettig wonen maar vooral gezellig omdat ik veel mensen ken. Er wordt veel georganiseerd hier en met de Voorschotense “feestdagen”, zoals ik ze noem, zijn wij altijd in het centrum te vinden. Nu met de Corona is het echt een stuk minder gezellig maar daar heeft heel de wereld last van. Wij gaan nu vaak eten afhalen om de plaatselijke horeca te ondersteunen.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Het is jammer dat er geen buurthuis meer is voor de jeugd zoals “de Basement”. Toen ik jong was zat ik daar vaak. Veel winkels zijn dicht en Voorschoten moet oppassen dat het niet leeg loopt. Het is fijn dat de terrassen in de Voorstraat verbreed zijn en ik hoop dat wij daar weer snel gebruik van mogen maken!

Delen