Home » 179 – Senol Guler

179 – Senol Guler

Wie ben je? Senol Guler, ik ben 31 jaar.

Wat doe je? Ik ben storemanager bij “Optie 1 Jouw eerste keus in telecom”, hier in de Schoolstraat. We doen echt alles wat je maar kan bedenken op het gebied van telecom: Nieuwe abonnementen van alle netwerken met of zonder telefoon, verlengen ook als je abonnement ergens anders is afgesloten, reparaties, verkoop van de bekendste merken mobiels en de daarbij behorende accessoires, verkoop van tablets en smarthome producten. Er lopen veel mensen bij ons binnen voor alle vragen op het gebied van telecom, reparaties of om te helpen met de instellingen van hun mobiel of tablet. Door onze ervaring is er maar weinig wat wij niet op kunnen lossen. Ik ben zelf 6 dagen per week aan het werk en ik heb het erg naar mijn zin. In mijn spaarzame vrije uren doe ik aan fitness en gamen. Verder hou ik van lekker uiteten en lekker op vakantie gaan, maar ja dat zit er voorlopig niet in helaas haha. Vooral nu met de nieuwe lockdown zijn we blij dat we open mogen voor reparaties en service.

Waar woon je? Ik woon bij mijn ouders aan de Leidseweg. Het is nog steeds erg fijn en rustig wonen daar. Ik ben opzoek naar een eigen appartement, maar dit valt niet mee moet ik zeggen. Er is weinig aanbod en de prijzen zijn belachelijk hoog. Als starter is het gewoon heel lastig op de woningmarkt.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben hier geboren en getogen in dit mooie rustige dorp aan de Vliet. Er is hier genoeg te doen, het ligt ook centraal, dicht bij Leiden en Den Haag en je bent snel op de snelweg. Omdat alles hier in de buurt is doe ik veel lopend en op de fiets. Wat Voorschoten helemaal uniek maakt is de vele evenementen die ieder jaar weer georganiseerd worden.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? De huizenprijzen zijn hier veel te hoog, voor mij en veel leeftijdgenoten is het moeilijk om iets voor jezelf te vinden, ook om te huren. Je komt er gewoon niet tussen……… Vroeger speelden wij veel buiten, de jeugd van nu doet dit veel minder. We hadden ook veel meer buurthuizen en gezellige samenkomsten bij vrienden. Ik begrijp wel dat er nu groepjes jongeren rondhangen in parkjes of bij de winkels en wil dan ook meegeven aan de gemeente: organiseer wat voor hen!