Home » 191 – Mideivi Marzan

191 – Mideivi Marzan

Wie ben je? Mideivi Marzan, ik ben 49 jaar en alleenstaand. Ik heb twee kinderen Dairrl (32) en Jessyca (18) en een kleinzoon Taino (1).

Wat doe je? Ik werk bij de vers (vleeswaren) en broodafdeling van de Hoogvliet hier in Voorschoten. Hiervoor zat ik bij de catering van de Verzekeringsbank in Leiden. Nu werk ik dus alweer 18 jaar bij Hoogvliet. Mijn collega’s zijn fantastisch, zij voelen als een warme familie voor mij. Ook de klanten die bij Hoogvliet komen zijn erg vriendelijk en maken altijd een gezellig praatje met mij. Als ik vrij ben pas ik op mijn kleinzoon en doe ik ook nog vrijwilligerswerk hier bij Stichting Philadelphia Zorg hier in mijn straat. Dat is erg leuk om te doen, dit geeft zo veel voldoening en gezelligheid aan mijn leven!

Waar woon je? Ik woon in Starrenburg II, aan Oostbosch. Het is een leuke wijk met veel ruimte en fijne buren. Ik woon al 24 jaar in Voorschoten. Oorspronkelijk kom ik uit Cuba.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een warm dorp dat voor mij thuiskomen is na een werkdag of vakantie. Ik ga natuurlijk graag naar Cuba op vakantie en familiebezoek maar in Voorschoten staat mijn huis en haard. Het leuke is dat hier dezelfde mentaliteit heerst als in Cuba: iedereen is vriendelijk en zegt elkaar goedendag en het voelt hetzelfde………..ons kent ons.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Wat ik in Voorschoten mis is een ontmoetingsplek of woonvorm waar jong en oud samen kunnen komen en/of wonen. Jong en oud zouden dan meer mengen met elkaar en voor elkaar zorgen maar wellicht ook dingen leren, goede gewoontes overnemen en elkaar helpen. Het doel is natuurlijk om met iedereen op te trekken en een mooie tijd te hebben. Alleen is maar alleen en samen is alles veel leuker.