192 – Anne Geugjes

Wie ben je? Anne Geugjes, ik ben 20 jaar en ik heb een vriend Hendrik, hij is 19 jaar.

Wat doe je? Ik ben salesmanager op een vrachtauto en ik verkoop bloemen. Ik heb een heel afwisselend en zelfstandig beroep. Met mijn personenauto rij ik naar Duitsland waar de bloemen en planten uit Rijnsburg al door een andere vrachtauto naartoe zijn gebracht. Ik zet de bloemen en planten over in een vrachtauto die in Duitsland geparkeerd staat. Verder verkoop ik ze aan bloemisten en supermarkten in de regio Bielefeld en Osnabrück. Ik slaap drie nachten per week in Rheda-Wiedenbrück in een vast hotel. Dit maakt mijn beroep elke dag weer anders en een beetje avontuurlijk! Het is ook prettig dat ik alles op mijn manier kan invullen. Op dit moment wil ik voorlopig niets anders, want ik heb het naar mijn zin.
In mijn vrije tijd speel ik honk-/softbal bij HSV-Adegeest. Ik ben er sinds mijn 10e jaar lid. Verder coach ik al enige tijd de Beeball Majors (leeftijd 7-10 jaar).

Waar woon je? Ik woon de dagen dat ik niet in Duitsland ben nog thuis bij mijn ouders Fred Geugjes en Marga Geus in Boschgeest. Mijn broer Maurits woont ook nog thuis.

Wat vind je van Voorschoten? Ik heb mijn hele leven in Voorschoten gewoond en ik heb een fijne jeugd gehad. Het is een rustig en kindvriendelijk dorp met veel sportgelegenheden en een goed winkelbestand. Ik heb op de Regenboog gezeten en Het Vlietland College. Daar heb ik ook een mooie tijd gehad.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? In Voorschoten zijn best veel dezelfde soort winkels. Wellicht kan er eens gedacht worden over een grotere diversiteit. Helaas zie ik ook dat er veel winkels leegstaan. Nu met Corona en de opening van The Mall of the Netherlands helpt de leegstand ook al niet. Volgens mij is de beslissing niet meer te mogen fietsen in de Schoolstraat hier ook schuldig aan. Ik zou in de toekomst best in Voorschoten willen wonen!