Home » 196 – Eva Bruin

196 – Eva Bruin

Wie ben je? Eva Bruin, ik ben 23 jaar en ik heb een hele leuke vriend Matthias (26).

Wat doe je? Ik ben teammanager bij een apotheek alla farmaceutisch productiebedrijf in Warmond. Wij leveren medicijnen aan instellingen, daarnaast verpakken wij medicatie in baxterzakjes. Ik ben van origine apothekersassistente maar ik heb naast mijn huidige baan een management training gedaan. Ik heb een leuke baan met veel uitdagingen maar af en toe kan het hectisch zijn. Ik verplicht mijzelf om een aantal keer per week samen met mijn personal trainer te sportten. Dat is erg motiverend om dit met iemand samen te doen. Ze past ook mindfulness toe tijdens het sporten.is Verder doe ik graag legpuzzels, ga ik graag varen; ik ben een echt waterratje en breng ik veel tijd door met familie en vrienden.

Waar woon je? Ik woon nog net bij mijn ouders in de Krimwijk, ik sta met één been al buiten de deur. Voor de zomer verhuis ik naar Leiden Zuid West.

Wat vind je van Voorschoten? Vanaf mijn tweede levensjaar woon ik in Voorschoten. Eerst op de Piet Heynlaan en nu zo een tien jaar in de nieuwe Krimwijk. Opgroeien in Voorschoten was ideaal, de school en sport waren lopend te bereiken. Voorschoten is heel toegankelijk voor kinderen, je kan er lekker buitenspelen, het is veilig en fietsvriendelijk. Ook geniet Voorschoten van een grote diversiteit, het is een dorp dicht bij de grotere steden, mooi groen, Vlietland en het strand dicht bij. Er zijn hier ook veel lokale ondernemers en veel verschillende mensen. Dit maakt Voorschoten zo leuk!

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik heb twee jaar geleden geprobeerd om via mijn inspraakrecht in te spreken in de raadzaal voor meer huizen voor jongeren, starters en ouderen. Ik heb het gevoel dat er niets mee gedaan wordt. Ik had hier heel graag blijven wonen maar dat is onmogelijk. Vandaar dat ik uitwijk naar Leiden Zuid West. Als Voorschoten niet oppast wonen er over een aantal jaar alleen nog maar ouderen en zijn alle jongeren weggetrokken naar betaalbare steden en dorpen.