Home ยป Koningsdag 2021 in Voorschoten

Koningsdag 2021 in Voorschoten

Koningsdag 2021 is in Voorschoten door de geweldige initiatieven van de inwoners gevierd! Al wandelend door Voorschoten kwam ik vele gezellige kleine groepjes tegen: zo werd op het speelveldje aan de Bizetlaan een spelmiddag georganiseer door de aanwonende bewoners.

Een hele kinderschare had plezier in de spelletjes, die hun ouders georganiseerd hadden.

Ook de Oranjesoezen en tompoezen ontbraken niet. Voor zorgcentrum Adegeest kwam ik de koning met zijn gezant tegen. Zij brachten een bezoek aan de bijna 100 jarige mw van Os.

Wat verder op in het Burgemeester Berkhoutpark, kleurde het park oranje door de vele mensen die op 1,5 meter van elkaar daar wandelden of in de zon op het grasveld lagen. Terwijl vaders met hun zonen een potje voetbal speelden, waren er veel andere kinderen in de speeltuin te vinden. In heel Voorschoten hingen de vlaggen uit het raam. Mede door het mooie weer en de vindingrijkheid van de inwoners van Voorschoten is Koningsdag 2021 een geweldig buiten feest geworden. Wat is Voorschoten toch een mooi dorp maar dit is natuurlijk te danken aan de vele initiatieven van de vindingrijke inwoners!